Le Cannet de Maures | Côte d'Azur - Honders Alting

Bekijk 32 beelden

Le Cannet de Maures | Côte d’Azur

Vraagprijs
€ 2.990.000

Deze met traditionele kwaliteitsmaterialen gebouwde bastide van 12 kamers beschikt over diverse ruime, lichte woonruimtes verdeeld over een schitterende oppervlakte van 565m2. Het is een prima pand om familie, vrienden en zakenrelaties te ontvangen.

Deze Provençaalse bastide ligt in natuurgebied ‘Plain de Maures’ op 8,6 hectare grond, waarvan 5,4 hectare verhuurde AOC Côtes de Provence wijngaarden.

Begane grond: een indrukwekkende woon-/eetkamer van 90 m² met geweldig uitzicht over de tuin en de wijngaarden. De grote open haard en balken zorgen voor een welkom gevoel. De tweede woonkamer van 31 m2 is gezellig ingericht en beschikt eveneens over een open haard. eetkamer, een grote ingerichte keuken van 47 m2, 3 slaapkamers met badkamers en 2 kantoren.

1e verdieping: 3 slaapkamers met doucheruimtes en 1 kantoor.

Deze prestigieuze residentie beschikt over 2 grote garages met ruimte voor 6 auto’s, evenals een poolhouse van 170 m2 (met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer) aan de rand van een zwembad van 6 bij 12 meter en een jacuzzi om te ontspannen en te genieten de zonnige dagen met een adembenemend uitzicht over de wijngaarden.

Dit uitzonderlijke pand biedt een idyllische omgeving voor natuur- en wijnliefhebbers en heeft een groot potentieel voor verdere ontwikkeling. Halverwege tussen Saint Tropez, de Verdon en Monaco is deze woning centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.

Het pand is momenteel in handen van een Monegaskische civiele samenleving en het is mogelijk om aandelen in dit bedrijf te verwerven om eigenaar te worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Object 8

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
565
Perceeloppervlakte
86200
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
7