Viervleklibel 2 - Honders Alting

Bekijk 70 beelden

Viervleklibel 2

Vraagprijs
€ 1.595.000

Deze iconische villa in het Sonniuspark staat op een van de mooiste percelen, met prachtig uitzicht naar het groen en een uitstekende zon-oriëntatie. De moderne architectuur met grote ramen, verdiepte voegen en twee hoge vleugels oogt heel verleidelijk en nodigt je uit voor een eerste, onuitwisbare indruk. Op de begane grond kun je wonen, koken, eten, werken en er is een aparte speelkamer voor de kinderen. Op de bovenverdiepingen zijn in totaal vijf slaapkamers en twee badkamers; perfect voor een gezin die op zoek is naar ruimte en luxe.
De villa staat op de hoek van de Viervleklibel en de Libellenlaan, in het hart van het Sonniuspark. De basisschool en voetbalclub zijn op loopafstand, net als het park en een prachtig wandelgebied langs de Dommel. Son en Breugel heeft een uitstekende ligging net buiten Eindhoven, op korte afstand van de A2, A50 en de A58.

BEGANE GROND
In het hart van de villa is de imposante entree met hoge, dubbele deuren naar de hal. Hier zie je een fraaie wand- en vloerafwerking, inbouwverlichting en een zwarte trap naar de eerste verdieping. Aan het einde van de hal, naast de garderobe, is het ruime gastentoilet.
Aan twee kanten in de hal zie je prachtige zwarte taatsdeuren naar de woonkamer en de woonkeuken. De woonkamer met mediawall en een prachtige visgraat parketvloer bevindt zich aan de oost- en zuidkant van de villa, terwijl de woonkeuken grote ramen aan de zuid- en westkant heeft. De woonkamer grenst aan een prachtige, rustige homeoffice met uitzicht naar de zijtuin.
In de woonkeuken is niet alleen ruimte voor een grote eettafel, maar ook voor een zitje om volop van het uitzicht naar de tuin te genieten. De keukenopstelling met groot eiland is het toppunt van luxe en design, met alle benodigde inbouwapparatuur van topkwaliteit. Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken/provisieruimte en aan de andere zijde van de hal is een ruime (fietsen)berging met eigen entree.
De zijvleugel aan de zuidkant biedt ruimte aan een fraaie tv-/speelkamer met openslaande tuindeuren, een overdekt terras en een tuinberging. Met volledige oriëntatie naar de tuin bieden de speelkamer en het overdekt terras optimale privacy en fraai lichtinval.

EERSTE VERDIEPING
Volg de prachtige trap naar de overloop, die deze etage in twee delen splijt. In het linkerdeel bevindt zich de sfeervolle master bedroom met een dressing en een spectaculaire badkamer, met alle denkbare luxe en een op maat gemaakt interieur. Hier ervaar je de luxe van een vijfsterrenhotel, maar dan gewoon thuis.
Het rechterdeel van de villa biedt ruimte aan twee ruime slaapkamers, beiden met op maat gemaakte kasten en grote ramen tot vloerhoogte voor optimaal tuincontact. De tweede badkamer voor de kinderen of logees biedt ruimte aan een inloopdouche, toilet en een dubbel wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING
Via de trap in het rechterdeel zijn de wasruimte/linnenkamer en de vierde slaapkamer met dakraam te bereiken. In de wasruimte zie je maatwerk kasten met een spoelbak en een nis voor de wasapparatuur. Boven het linkerdeel van de villa zijn een ruime slaapkamer met twee dakramen en een technische ruimte annex berging. De hoge nok en uitstekende afwerking zorgen in beide delen van deze etage dat je al snel kunt starten met inrichten.

EXTERIEUR
Deze strak vormgegeven, spectaculaire villa wordt aan drie kanten omringd door een onder architectuur aangelegde tuin op het oosten, zuiden en westen. Hagen, bomen en beplanting vormen een fraai geheel en zorgen voor optimale privacy. Grind is gecombineerd met brede staptegels en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Terwijl de kinderen spelen in de tuin, geniet je volop van de zon op een van de terrassen. Een plek in de schaduw is, dankzij de bomen en het overdekte terras, ook mogelijk.

BIJZONDERHEDEN
– Exclusieve villa op een toplocatie in het Sonniuspark;
– Vijf slaapkamers en twee badkamers;
– Aluminium kozijnen met HR+++ triple glas;
– Verwarming en koeling via een warmtepomp (Nibe) met bron en een WTw-installatie;
– Vloerverwarming op alle etages;
– 30 zonnepanelen van 300 Wp, geplaatst in 2020;
– Stroomvoorziening t.b.v. een laadpaal is aanwezig;
– Energielabel A+++

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
369
Perceeloppervlakte
629
Inhoud
1369
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2

Locatie