Matadepera | Barcelona | Cataluña - Honders Alting

Bekijk 18 beelden

Matadepera | Barcelona | Cataluña

Vraagprijs
€ 795.000

Ontdek de schoonheid van dit uitzonderlijke vrijstaande huis in Les Pedritxes, klaar om in te trekken. Met een prachtige constructie van 325 m², strategisch georiënteerd en gelegen op een ruim perceel van 2.103 m², is deze woning omgeven door natuur en omringd door bos in het natuurpark van Sant Llorenç del Munt en l’Obac.

De voortreffelijkheid van de hoogwaardige materialen komt tot uiting in elke hoek, van het nobele parket door het hele huis, inclusief de keuken, tot het gedetailleerde houtwerk aanwezig in sommige kastdeuren, meubels, trapleuningen en radiatorafdekkingen, waardoor het niveau van de woning wordt verhoogd.

Het zwembadgedeelte, met zout water en kunstgras, biedt een panoramisch uitzicht op de bergen en heeft een veranda van meer dan 50m2 met barbecue, ideaal voor het delen van onvergetelijke momenten met familie en vrienden. Het heeft ook een garage voor twee auto’s en een charmant boomhuisje voor het plezier van de kleintjes.

Op de begane grond verwelkomt een uitnodigende hal met inbouwkasten ons, leidend naar een indrukwekkende woon-eetkamer overgoten met natuurlijk licht dat door grote ramen stroomt, waardoor we kunnen genieten van adembenemend uitzicht. De dubbele hoogte van de plafonds creëert een gevoel van ruimtelijkheid, terwijl een designhaard een vleugje warmte aan de kamer toevoegt. De keuken-kantoor heeft een ruimte met schiereiland, inductiekookplaat, grill en osmosesysteem, aangevuld met een gastentoilet voor extra gemak.

In het rustgedeelte bevindt zich een kantoor-lounge met grote ramen aan beide zijden, de hoofdslaapkamer en een studie-bibliotheek bereikbaar via een designtrap.

Bij het afdalen naar de kelder ontdekken we twee suites en twee tweepersoons slaapkamers, allemaal uitgerust met inbouwkasten en vergezeld van een gedeelde badkamer.

Dit prachtige huis heeft alle aluminium ramen met thermische onderbreking en elektrische rolluiken, en is uitgerust met een alarmsysteem en camera’s voor een groter gevoel van veiligheid.

Bij aProperties hebben we de beste vastgoedmakelaars om u een professionele, persoonlijke en efficiënte service te bieden en we staan tot uw beschikking om u, indien gewenst, gratis een financieringsstudie te verstrekken.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
325
Perceeloppervlakte
2103
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5