Noordzijde 67 Bodegraven - Honders Alting

Bekijk 19 beelden

Noordzijde 67 Bodegraven

Vraagprijs
€ 1.150.000

Dit fraaie en stijlvolle Landhuis genaamd ‘Groot Rhodus’ is enerzijds een weerspiegeling van de prachtige en statige architectuur kenmerkend voor het rijke patriciërsleven uit de tweede helft van de 18e eeuw en anderzijds een groot eigentijds familiehuis met vele mogelijkheden.

Beide woningen op dit perceel worden afzonderlijk aangeboden maar zijn ook als één geheel te koop. De splitsing en de levering van beide woningen worden pas gerealiseerd na verkoop van beide woningen.

Dit bijzondere object ligt uitermate centraal ten opzichte van de grote steden in de Randstad. Het centrum van de steden Den Haag, Utrecht en Rotterdam liggen namelijk allemaal op slechts 30 minuten rijden. Bodegraven heeft een charmant centrum met diverse winkels en restaurants. Ook sport, onderwijs, natuur en cultuur zijn aanwezig waardoor deze plek in het Groene Hart alles biedt wat u zoekt.

INDELING
BEGANE GROND HERENHUIS
Aan de linkerzijde van de centrale gang ligt de meer dan 13 meter diepe woonkamer en aan de rechterzijde liggen twee twee en-suite kamers. In een hal aan het einde van de gang bevindt zich de toiletruimte en de prachtige trap naar de eerste verdieping. Ook gaat er daar een trap naar de koele wijn- en provisiekelder. Overal in het landhuis ziet u links en rechts de vele toegepaste details en prachtige materialen zoals houten vloeren, de originele paneeldeuren, schouwen en hoge balkenplafonds.

EERSTE VERDIEPING HERENHUIS
Via de statige trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier is de indeling deels identiek aan de begane grond. De lange overloop staat in verbinding met vier ruime slaapkamers, waarvan één met openslaande deuren naar het balkon. Ook hier trekken de grote ramen met raamluiken, hoge plafonds, vaste kasten en paneeldeuren de aandacht.
De aan de achterzijde gelegen hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer met een ligbad, inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel. Op de overloop bevinden zich naast de vier slaapkamers nog een tweede badkamer, separate toiletruimte en een wasruimte.

TWEEDE VERDIEPING HERENHUIS
Deze verdieping is opgedeeld in een ruime overloop met twee grote slaapkamers en een berging. Deze kamers zijn momenteel in gebruik als logeerkamer en fitnessruimte.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1835
Woonoppervlakte
338
Perceeloppervlakte
2381
Inhoud
1014
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2