Other in Gran alacant (Gran Alacant, Alicante) - Honders Alting

Bekijk 24 beelden

Other in Gran alacant (Gran Alacant, Alicante)

Vraagprijs
€ 320.000

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN GRAN ALACANT

Nieuwbouwproject van120 appartementen in Gran Alacant.

Residentieel complex gelegen zeer dicht bij het natuurpark van Clot de Galvany, en op korte afstand van de stranden van Carabassí.

Appartementen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers hebben een zorgvuldig ontworpen verdeling en genieten van een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes, de natuurlijke omgeving of de zee, en het zwembad en de prive-tuinen op de ontwikkeling.

Deze nieuwe appartementen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en vormen een mooie residentiële met zwembaden, prive ondergrondse parkeergarage, berging, tuin gebieden, en een speeltuin voor de kinderen.

Gran Alacant in perfect gelegen tussen de steden El Altet en Santa Pola en de prachtige zandduin stranden.

Gran Alacant is een snel ontwikkelende stad gelegen tussen Santa Pola en Alicante en bestaat uit ongeveer 25 urbanisaties, of individuele gebieden, op slechts 10 minuten rijden ten zuiden van Alicante Airport en heeft twee van de Costa Blancas mooiste stranden – de Carabassi.

Gran Alacant is een rustige plek om te wonen of uw vakantie door te brengen met zeer weinig verkeer en bevat alles wat u nodig zou hebben voor een ontspannen vakantie.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
73
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2

Locatie