Oude Retiese Baan 16 | Oud-Turnhout - Honders Alting

Bekijk 27 beelden

Oude Retiese Baan 16 | Oud-Turnhout

Vraagprijs
€ 1.495.000

Schitterend landhuis “Swaenborgh”, gerealiseerd door architect L. Caron in 1999, met onder meer 3 slaapkamers, bureau en grote zolder met mogelijkheden. Grote troef is de ongezien grote parkeerkelder met autolift; Hier is ruimschoots plaats voor maar liefst 10 wagens! Dit alles op een riant, Zuid-West georiënteerd perceel van 5.561m², aangelegd met een verwarmd buitenzwembad, meerdere terrassen en een koetshuis.

BEGANE GROND
Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Bureau met open haard. Schitterende leefruimte met zicht op de tuin, opgedeeld in een woonkamer met open haard op hout (gasaansluiting aanwezig) en eetkamer. Riante leefkeuken met aansluitende bijkeuken en wasplaats. Garage voor 2 wagens, met lift naar de kelder.

EERSTE VERDIEPING
De hoofdslaapkamer met gezellige gashaard heeft een ensuite dressing en badkamer met hoekbad en douche. Verder nog 2 volwaardige slaapkamers, telkens met wastafel en een gedeelde douchekamer. Apart toilet op de nachthal.

TWEEDE VERDIEPING
De zolderverdieping is bereikbaar met een vaste trap en biedt mogelijkheden tot het creëren van extra slaapkamers.

KELDER
De woning is volledig onderkelderd met een wijnkelder, voorraadkelder, een ontspanningsruimte / bibliotheek met gashaard, werkruimte en een verluchte + verwarmde parkeergarage met autolift waar u probleemloos 10 wagens kan stallen.

EXTERIEUR
Prachtig aangelegde tuin met volledige privacy en ideale oriëntatie op het Zuid-Westen. Aangelegd met diverse terrassen, een verwarmd buitenzwembad met poolhouse en een koetshuis. Het perceel is volledig omheind en aan de voorzijde afgesloten met 2 automatische poorten.

BIJZONDERHEDEN
– Verwarming op aardgas met radiatoren, convectoren en vloerverwarming (keuken en hoofdbadkamer);
– Zonnepanelen (57m²) aan de achterzijde voor de elektriciteit;
– Zonnecollectoren voor de verwarming van het buitenzwembad;
– Schrijnwerk in afzelia met vliegenhorren;
– Alarminstalatie;
– Zeer goede EPC-score van 136 kWh/m²;
– Geboorde put van 212 meter diep;
– Automatisch sproeisysteem voor de tuin.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
510
Perceeloppervlakte
5561
Inhoud
1644
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Locatie