Silves | Algarve - Honders Alting

Bekijk 20 beelden

Silves | Algarve

Prijs op aanvraag

Ontsnap naar je eigen stukje paradijs met deze luxe villa gelegen aan de prachtige oever van de rivier de Arade. “Het Huis van Wonderen” is meer dan alleen een woning; het is een plek van ongekende schoonheid en veelzijdigheid, perfect geschikt voor het verwezenlijken van al je dromen.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabel toevluchtsoord voor je familie, een locatie om vrienden en familie te ontvangen tijdens vakanties, een nieuw thuis met een luxueuze levensstijl, de mogelijkheid om een boetiekhotel of B&B te runnen, of zelfs een ruimte voor evenementen en retraites – de villa vervult al deze wensen en meer.

Gebouwd op drie niveaus, biedt deze villa een unieke combinatie van luxe en veelzijdigheid. Omgeven door weelderige sinaasappelboomgaarden en de rustgevende stroming van de rivier, biedt “Het Huis van Wonderen” een oase van rust en privacy.

Met in totaal acht kamers en suite, biedt deze villa plaats aan zestien gasten. Elk detail is zorgvuldig ontworpen en afgewerkt met hoogwaardige materialen, allemaal in harmonie met de traditionele Algarviaanse sfeer.

Volledig off-grid, dit pand is uitgerust met geavanceerde voorzieningen waaronder PV-panelen, warmtepompen voor warm water, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en meer.

Gelegen in de buurt van het historische dorp Silves, biedt deze villa gemakkelijke toegang tot de beste stranden, golfbanen, culinaire hoogstandjes en culturele ervaringen die de Algarve te bieden heeft.

Deze villa is volledig zelfvoorzienend.

– 25 PV-panelen, 10 kW
– Opslagbatterijen
– Warm water via warmtepompen
– Oplader voor elektrische voertuigen
– 2 waterreservoirs: 27.000 + 10.000 liter
– Het zwembadniveau, de terrassen en de dekken zijn uitgerust met verschillende waterpunten en elektriciteit (380V)

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
450
Perceeloppervlakte
4470
Aantal slaapkamers
8
Aantal badkamers
12