Villa in Benijofar (Benijófar, Alicante) - Honders Alting

Bekijk 29 beelden

Villa in Benijofar (Benijófar, Alicante)

Vraagprijs
€ 359.900

NIEUWBOUW VILLA’S IN BENIJOFAR

Nieuwbouw residentieel van villa’s in Benijofar.

Moderne stijl villa’s in prive percelen met terras, parkeerplaats en prive zwembad.

Ze bestaan uit een woonkamer, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele hoogte voor een lees / kantoorruimte met een geweldig uitzicht.

Zorgvuldig ontworpen met materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten.

De uitstekende locatie maakt de residentie een perfecte keuze voor die klanten die waarde hechten aan de geografische ligging van hun huizen in een rustige omgeving zonder afbreuk te doen aan de faciliteiten en het comfort van het leven in het hart van de stad.

Benijofar is een mooi dorp met een charmante kerk en een aantrekkelijk plein / plein gelegen in het binnenland aan de zuidelijke Costa Blanca, dicht bij de toeristische resorts van Guardamar del Segura en Torrevieja.

Benijofar is ook een populaire plek om te verblijven voor de zomervakantie, want het is dicht genoeg bij de kustplaatsen, maar toch rustig genoeg om te kunnen ontsnappen aan alles.

Er zijn verschillende golfbanen in de buurt, evenals waterparken in het nabijgelegen Rojales en Torrevieja.

De dichtstbijzijnde en beste stranden van Benijofar liggen op ongeveer vijftien minuten rijden met de auto en behoren tot de beste stranden van de zuidelijke Costa Blanca, in Guardamar del Segura en Torrevieja. Er zijn ook regelmatige busdiensten van Benijofar naar Guardamar del Segura en Torrevieja met gemakkelijke toegang tot de stranden.

20 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante met regelmatige vluchten over heel Europa.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
135
Perceeloppervlakte
146
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Locatie