Villa in San Miguel de Salinas (El galán, Alicante) - Honders Alting

Bekijk 50 beelden

Villa in San Miguel de Salinas (El galán, Alicante)

Vraagprijs
€ 399.500

MODERNE VILLA MET ALLE COMFORT

Residentieel complex ontworpen om te genieten van meer dan 300 zonnige dagen per jaar, de villa heeft een onafhankelijk perceel, parkeerplaats, zwembad en open solarium.

De woningen zijn ontworpen met materialen van hoge kwaliteit en met gebruikmaking van moderne bouwtechnologieën, zowel wat de decoratie als de installatie van alle systemen in de woning betreft.

Pre-installatie van airconditioning, verwarming en aerothermisch, CCTV en domotica systeem.

Drie slaapkamers (vijf slaapkamers optioneel), drie badkamers (vier badkamers optioneel), woonkamer met open keuken.

De totale oppervlakte van de buitenterrassen en balkons omvat een groot solarium met een spectaculair uitzicht, variërend van 74,82 m² tot 93,47 m².

Optioneel is er de mogelijkheid om een kelder van ca. 50,27 m² te bouwen met ramen, daglicht en ventilatie.

De residentie is gelegen op een paar minuten van de stranden van Campoamor en La Zenia, in een geconsolideerde wijk genaamd “El Galan” – Eagles `Nest, een bevoorrechte plaats waar internationale gezinnen wonen: Engels en Schotse gezinnen, Noorse en Nederlandse, Belgische en Spaanse en meer….

De ligging is onovertroffen: het ligt in het centrum van een gebied met een ontwikkelde infrastructuur, omringd door 4 op Europees niveau erkende golfbanen.

Bovendien zijn er twee winkelcentra op slechts twee kilometer afstand: “La Zenia Boulevard” en “La Fuente” met vele restaurants, winkels, supermarkten en bars.

Bijzonder vermeldenswaard is de nabijheid van “El Limonar”, een Engels-Spaanse internationale school, geaccrediteerd door de NABSS (National Association of British Schools in Spain), waar kinderen van 3-18 jaar van verschillende nationaliteiten studeren.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
106
Perceeloppervlakte
180
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3

Locatie