Willibrorduslaan 138-140 - Honders Alting

Bekijk 60 beelden

Willibrorduslaan 138-140

Vraagprijs
€ 3.250.000

Het meest prestigieuze en exclusieve appartement van de regio Eindhoven is nu te koop. Hier kunt u wonen in luxe en weelde op een prachtige locatie in Waalre, omringd door natuur en rust. De gerenommeerde interieurarchitect Francois Hannes is verantwoordelijk voor de indeling en de one of a kind uitstraling van dit high-end appartement, dat de hele eerste verdieping bestrijkt. Hoogwaardig interieurmaatwerk is gecombineerd met een doordachte indeling en een ongekend hoog afwerkingsniveau. Hier kunt niet alleen wonen, maar ook gasten ontvangen en de corner office biedt de mogelijkheid om op deze unieke plek te werken. Het appartement is met de lift te bereiken, waardoor u de mogelijkheid heeft om levensloopbestendig te wonen.

Dit high-end appartement biedt u de mogelijkheid om zeer riant te wonen, zonder concessies te doen ten aanzien van luxe en weelde. Vanaf de grote terrassen heeft u prachtig uitzicht naar de gezamenlijke tuin, die wordt onderhouden door de VVE. Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van tuinonderhoud. In het souterrain heeft u de beschikking over een zeer ruime privéparking met ruimte voor vier auto’s, waardoor u ook de oldtimer veilig bij uw huis kunt parkeren.

INDELING
Dit unieke appartement bestrijkt de hele eerste verdieping van Hurkervenne, waardoor u aan vier kanten fraai uitzicht heeft naar de parkachtige tuin. De entree met garderobe staat in verbinding met de hal, waar u de exclusiviteit van dit appartement direct ziet. Onder de prachtige houten vloer ligt vloerverwarming en de op maat gemaakte kasten zijn, net als de binnendeuren, met oog voor detail gemaakt. U ziet bijzondere stalen deuren, warme kleuren en een prachtige, doordachte lay-out. Dit is het werk van Francois Hannes, die bekend staat om interieurs die een genot zijn om naar te kijken en een droom om in te verblijven.

Geniet in de woonkamer van de luxe, sfeer en de aangename ruimte. Openslaande deuren geven toegang tot het terras aan de achterzijde en de gashaard vormt een fraaie scheiding met de keuken. Bij het eetgedeelte ziet u een op maat gemaakte pantry en de ongekend luxe Siematic keuken met eiland is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur van topkwaliteit. Aan de keuken grenst een bijkeuken, te bereiken via een portaal met het gastentoilet.
In het linkerdeel van het appartement zijn de master bedroom met privébadkamer en een tweede slaap-/kleedkamer gesitueerd. Als u ’s ochtend wakker wordt en het uitzicht bewondert, beseft u dat het een voorrecht is om hier te wonen. De badkamer met inloopdouche en groot bad is het toppunt van design. Blikvanger is het mozaïek op de wanden met een prachtig patroon in een ingetogen kleurencombinatie.

Ten hoogte van de keuken is een doorgang naar het tweede deel van dit appartement. Aan de L-vormige hal grenzen twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Ook hier ziet u exclusief sanitair in prachtige vormen en mozaïek op de wanden, bedacht en gemaakt door vakmensen met oog voor detail. De slaapkamers met op maat gemaakte kasten stralen rust en ruimte uit zoals u ervaart in de meest exclusieve hotels.
Aan het einde van de hal loopt u de corner office in, wat een fantastische plek is om te werken. Aan twee kanten heeft u prachtig uitzicht door de grote ramen, waaronder die van de openslaande deuren naar het tweede terras. Bewonder het plafond, de houten vloer en het op maat gemaakte interieur. Hier kunt u ongestoord werken met de vlammen van de gashaard en de natuur als achtergronddecor.

BUITENRUIMTE
Bij een appartement van dit niveau hoort een buitenruimte van formaat. Vanuit de woonkamer is het terras aan de zuidkant te bereiken en de corner office grenst aan het tweede terras, gesitueerd op het westen. Geniet van het goede leven met een goed glas wijn, de zon en het prachtige uitzicht. Dit is een unieke kans om een appartement van dit statuur in eigendom te krijgen.

LOCATIE
Appartementenvilla Hurkervenne staat op een prachtige plek aan de rand van het bos, op korte afstand van het Lisseven en het Blokven. In de directe omgeving zijn alle benodigde voorzieningen om op hoog niveau te wonen. Supermarkten, winkels, speciaalzaken, traiteurs, restaurants en de golfbaan zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Brainport Eindhoven, onder andere bekend vanwege ASML en de high Tech Campus, is de plek waar de internationale technische vooruitgang elke dag voelbaar is. Waalre heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het nationale en internationale wegennet richting Utrecht, Amsterdam, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Düsseldorf. Met Schiphol en de vliegvelden van Eindhoven, Brussel en Düsseldorf binnen 1,5 uur rijden weet u zeker dat de wereld binnen handbereik is.

BIJZONDERHEDEN
– Verwarming via een warmtepomp en een balansventilatiesysteem;
– Vloerverwarming in het hele penthouse;
– Aluminium kozijnen, voorzien van HR-glas;
– Uitstekend geïsoleerd penthouse met veel wooncomfort;
– Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen t.b.v. de algemene ruimte (centrale hal, souterrain e.d.);
– Goed functionerende, kleinschalige Vereniging van Eigenaren;
– VvE bijdrage €1.201,74 per maand;
– Energielabel A++.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
411
Inhoud
1313
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3

Locatie