Groot Paradijs 101 - Honders Alting

Bekijk 32 beelden

Groot Paradijs 101

Vraagprijs
€ 725.000

Stijlvol en gelijkvloers wonen op een prachtige plek in het centrum, grenzend aan het park waar de rivier de Dommel zijn weg door Eindhoven volgt. In Residence Groot Paradijs is dit appartement van 131 m² op de eerste woonlaag met een ruim balkon en een garagebox een uitstekende keuze als het om comfort en uitzicht gaat. Bij de aankoop van een appartement denken veel mensen al gauw aan ‘hoog’ wonen. Als bewoner van dit appartement hoeft je alleen vanuit de parkeergarage gebruik te maken van de trap of lift en het uitzicht naar het park is vanaf deze etage het allermooist.

HISTORIE EN LOCATIE
Het gebouw staat aan het Groot Paradijs, waarvan de naam afkomstig is van Landgoed Het Paradijs uit de 16e eeuw. Het landgoed bestreek het gebied gelegen tussen de Dommel, de Paradijslaan en de Wal. Op het landgoed stonden een landhuis, een koetshuis en stallen, omringd door tuin en grasland. In het begin van de vorige eeuw waren hier een melkinrichting en een textielfabriek gevestigd, die in de jaren 60 zijn gesloopt.
Ongeveer 30 jaar geleden is hier Residence Groot Paradijs gebouwd, op een prachtige plek in het centrum van Eindhoven. Het Van Abbemuseum, Parktheater, vele winkels, speciaalzaken, restaurants en uitgaansgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Verken de Grote en Kleine Berg, de bekende winkelstraten of loop naar het treinstation voor een bezoek naar alle windstreken in Nederland.

APPARTENMENTENGEBOUW
Loop via de autovrije straat naar de gezamenlijke, overdekte entree met de brievenbussen, het bellentableau en de video-intercom. Met de trap en lift zijn de parkeergarage en bergingen vanuit de gemeenschappelijke hal te bereiken. De entree van de parkeergarage is aan de Paradijslaan, die de Grote Berg met de Elzentlaan verbindt. In de parkeergarage heb je de beschikking over een eigen garagebox met elektra.

APPARTEMENT
De prachtige ontvangsthal staat in open verbinding met de woonkamer, wat het gevoel van ruimtelijkheid versterkt. De houten vloer ligt in bijna het hele appartement en aan de hal grenzen de meterkast, cv-ruimte/berging en de luxe toiletruimte met fonteintje.
Aan de zuidkant bevindt zich de ruime woonkamer met grote ramen en een schuifpui naar het royale balkon. Een roomdivider annex tv-meubel zorgt voor een fraaie verdeling tussen het zit- en eetgedeelte. Vanaf de bank en tijdens het eten geniet je iedere dag van het uitzicht naar het park.
In de halfopen keuken staat een moderne, dubbele wandopstelling met brede lades en vele kasten. De talrijk aanwezige inbouwapparatuur is van topkwaliteit en de aangrenzende provisieruimte annex wasruimte is een uitstekend verlengstuk van de keuken.
Aan de koele noordzijde bevindt zich de ruime master bedroom met een royale kleedruimte. Het realiseren van een tweede slaapkamer of ruime werkkamer is, indien gewenst, mogelijk. In de slaapkamer hangt een aangename, rustige sfeer en de badkamer met royale inloopdouche is het toppunt van luxe.

BALKON
Vanuit de woonkamer is het ruim 22 m² grote balkon op het zuiden te bereiken. Een brede zonneluifel zorgt voor schaduw en het uitzicht naar het park, grenzend aan rivier de Dommel en villapark Den Elzent, is van ongekende schoonheid. Hier hoor je nagenoeg geen stads geluiden, maar vooral vogels en het geluid van bladeren in de wind.

BIJZONDERHEDEN
– Fantastische locatie in het centrum van Eindhoven, direct aan een park;
– Extra ruim balkon op het zuiden;
– VvE bijdrage ca. €365,72,- per maand (inclusief garage);
– Gezonde Vereniging van Eigenaren;
– Goed geïsoleerd appartement met energielabel A;
– Het appartementencomplex beschikt over een lift;
– Camerabewaking bij de toegangen van het hele gebouw, inclusief parkeergarage;
– Eigen garagebox, voorzien van elektra;
– Luxe afwerkingsniveau (o.a. houten vloer, keuken en badkamer).

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1989
Woonoppervlakte
131
Inhoud
417
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Locatie