Heisteeg 26B - Honders Alting

Bekijk 28 beelden

Heisteeg 26B

Vraagprijs
€ 4.750.000

De ultieme plek waar al je dromen werkelijkheid worden…. dat is de Heisteeg 26b. Op een prachtige kavel van meer dan 5.000m2 met een optimale bezonning is in 2011 de bouw van één van de mooiste villa’s van Oisterwijk voltooid, met gebruik van de allerbeste materialen en met een unieke signatuur. De carrévorm met intieme binnentuin zorgt voor een prettige indeling met gescheiden functies op het gebied van wonen, werken en wellness. Zowel binnen als buiten etaleert de villa al haar schoonheid tot in de meest verfijnde details; het is een voorrecht om jezelf de nieuwe eigenaar te mogen noemen van dit stuk woongeluk.

Oisterwijk mag betiteld worden als één van de mooiste woonplaatsen van Brabant en misschien wel van Nederland. Wonen op deze toplocatie brengt al het goede samen; hier resideer je te midden van de natuur en op geringe afstand van alle denkbare voorzieningen. Oisterwijk heeft een centrale ligging ten opzichte van diverse vliegvelden waaronder Eindhoven Airport, Zaventem, Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport.

BEGANE GROND
Via het stijlvolle bordes is de entree van het hoofdgebouw te bereiken. In de ontvangsthal zijn het gastentoilet en de statige trap naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft veel lichtinval en rondom de open haard is het optimaal genieten met het knapperende haardvuur als decor. Nodig vrienden, zakenrelaties en familie uit voor een verfijnd diner of huur een privé kok; de leefkeuken heeft een op maat gemaakte keukenopstelling met alle denkbare inbouwapparatuur.
Via de woonkamer is een corridor te bereiken met toegang tot de rechtervleugel. Deze vleugel heeft aan de voorzijde representatieve kantoorruimtes met eigen sanitaire voorzieningen; aansluitend is een tweede leefkeuken met een open haard prachtig zicht op het terras. Voor uw wagenpark is een inpandige garage voor drie auto’s beschikbaar en als laatste presenteren wij het binnenzwembad met eigen sanitaire voorzieningen en brede glaswanden. Binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over en zorgen ervoor de ultieme zwembeleving.

EERSTE VERDIEPING
Aan de voorzijde en in de linkervleugel zijn drie ruime slaapkamers en drie zeer luxe badkamers. De mastersuite heeft een privédakterras op de tweede verdieping en een indrukwekkend mooie badkamer. De erker, de overweldigende lichtinval gecombineerd met de donkere vloer en het vrijstaande ligbad vormen het perfecte decor.
De rechtervleugel leent zich voor diverse functies. Aan de voorzijde is een kantoorruimte; verder zijn er een slaapkamer met een eigen badkamer en een multifunctionele ruimte ingericht als nostalgisch bruin café en loungeruimte. Boven het zwembad zijn de fitnessruimte en de sauna, vanaf hier is de zwembadruimte te bereiken.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is verdeeld in twee grote slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De mooie dakkapellen en het zicht tot in de nok maken de slaapkamers uiterst sfeervol.

EXTERIEUR
Deze unieke villa staat op een prachtig perceel van meer dan 5.000m2. Privacy is gewaarborgd en de parkachtige setting ondersteunt de grandeur die de villa etaleert. Water en groen vormen een geslaagde compositie en de hoge bomen wekken de illusie dat deze villa hier al vele decennia staat.

BIJZONDERHEDEN
– in 2011 onder architectuur en met de beste materialen gebouwd;
– representatieve oprijlaan;
– vloeroppervlak van in totaal ca. 1.161 m²;
– perceeloppervlak van ca. 5.230 m²;
– luxueus binnenzwembad met wellness en gym;
– inpandige garage voor minimaal drie auto’s;
– zes slaapkamers met vijf badkamers en negen toiletten;
– zeer geschikt voor combinatie wonen en werken of dubbele bewoning;
– optimale privacy en beveiliging.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
1446
Perceeloppervlakte
5229
Inhoud
4465
Aantal kamers
18
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
5

Locatie