Hof van Rameyen België - Honders Alting

Bekijk 71 beelden

Hof van Rameyen België

Vraagprijs
€ 19.500.000

Het Hof van Rameyen: Uw Erfenis aan de Eeuwen

Ontdek het Hof van Rameyen, een toevluchtsoord waar traditie en moderniteit hand in hand gaan. Een plek waar een indrukwekkende geschiedenis en hedendaags comfort samenvloeien tot een huis dat uw zintuigen prikkelt en uw verbeelding ontvlamt. Een zeldzame kans om een stukje Belgische historie te bemachtigen – een geschiedenis die u kunt aanraken, leven en voortzetten.

Het Hof van Rameyen, vaak genoemd als het mooiste kasteel van België, schittert in het pittoreske dorpje Gestel. Dit majestueuze landgoed van 72 hectare is een oase van rust en veiligheid, waar enkel het getik van spechten en het gezoem van bijen in de citroenbomen de stilte doorbreekt.

Vroeger behorend tot illustere edelen waaronder de nazaten van de wereldberoemde schilder Rubens, is dit zevenhonderd jaar oude kasteel nu klaar om uw persoonlijke verhaal te verwelkomen. Een uniek domein in zijn soort, het kasteel wordt “sleutelklaar” verkocht – een uitnodiging om vandaag nog in uw droom te stappen. U koopt het zoals het op de foto’s staat, inclusief alle stoffering, meubels, kunstwerken, huisraad, en ja, dus zelfs het beddengoed, de theelepels en de washandjes.

Het Hof van Rameyen is niet alleen een huis, het is een ervaring. Elke kamer, elke hoek, elk kunstwerk spreekt tot u en vertelt een verhaal, laat een stukje geschiedenis herleven. Maar wat nog belangrijker is, het biedt u de ruimte om uw eigen verhalen te creëren, uw eigen geschiedenis te schrijven.

Gedrenkt in geschiedenis en verfijning, is het domein een perfecte uitvalsbasis voor gastvrijheid. De gastenverblijven gecombineerd met de intieme privékapel, het elegante neerhof en de stijlvolle expositieruimtes zijn ideaal om familie, vrienden en gasten in stijl te ontvangen.

Ondanks zijn historische grandeur, biedt het kasteel een modern comfort dat u van een moderne villa zou verwachten, zodat u altijd van de gemakken van het hedendaagse leven kunt genieten. Van de vloerverwarming onder de Pastellone vloer in de eetkamer tot de lift en de uitnodigende bar en filmruimte in het koetshuis, elk element van het kasteel is ontworpen om uw comfort en genot te garanderen.

Het Hof Van Rameyen ligt op korte reisafstand van verschillende grote steden. Met de auto bent u in ongeveer 30 minuten in Brussel en Antwerpen, in 1 uur en 15 minuten in Eindhoven, in 2 uur in Amsterdam en in 3 uur in Parijs. Zo heeft u het beste van beide werelden: rust, veiligheid en privacy in uw eigen kasteel, en de bruisende steden binnen handbereik.

Bij het kopen van dit domein, koopt u niet alleen een woning. U koopt een stuk geschiedenis, een uitzonderlijke levensstijl en een prachtige omgeving om nieuwe herinneringen te creëren. Het Hof van Rameyen is klaar om u te verwelkomen, klaar om nieuwe verhalen te schrijven, klaar voor het volgende hoofdstuk in zijn illustere geschiedenis. Bent u klaar om deel uit te maken van de geschiedenis en uw eigen verhaal te beginnen?

Faciliteiten
Bouwjaar: 12e eeuw / 2015
Totaal bewoonbaar oppervlakte: 3.923 m2
Grondoppervlakte: 72 ha
Domein: Park met gebouwen, waterpartijen, bos, wegen en bijhorende weilanden
Gebouwen: Kasteel, Koetshuis, Conciërgerie, Poortgebouw, Gastenverblijf, Stallen, Kantoren, Tennisbaan, Zwembad.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1296, geheel gerestaureerd 2015
Woonoppervlakte
3923
Perceeloppervlakte
711000
Aantal kamers
26
Aantal slaapkamers
10

Locatie