Lichtstraat 496, Eindhoven - Honders Alting

Bekijk 30 beelden

Lichtstraat 496, Eindhoven

Vraagprijs
€ 595.000
Stijlvol wonen in het Regentenkwartier, tussen het Lichtplein en het Wilhelminaplein. Op deze prachtige plek in het centrum van Eindhoven, in de luwte van de Regent en de Witte Dame, is dit appartement (103.8 m²) met twee slaapkamers en een meer dan 10 meter breed terras in verkoop gekomen. Het interieur van het appartement is het toppunt van luxe en bij het appartement horen een berging en een vaste parkeerplek in de parkeergarage.
De gebouwen in het Regentenkwartier luisteren naar de naam De Baron, De Markies, De Graaf en De Jonkheer. Dit luxe appartement is gesitueerd op de eerste woonlaag van De Graaf, aan de lichte westkant. De bibliotheek, het theater, winkels, vele restaurants en uitgaansgelegenheden zijn slechts enkele minuten lopen. Dit jaar is er overeenstemming bereikt voor de aanleg van het Victoriapark; maar liefst 2 hectare groen midden in de stad.
INDELING
APPARTEMENTENGEBOUW
Op de begane grond zie je een mooie, gezamenlijke entree met de video-intercom. In de hal, waar met gepaste trots de skyline van Eindhoven op een van de wanden hangt, zijn het trappenhuis en de lift. Terwijl je richting de voordeur van dit appartement loopt, bewonder je het lijnspel van de vide en zie je prachtige foto’s van de binnenstad. Bij het appartement horen een berging met hoog plafond en een vaste parkeerplek in de parkeergarage.
APPARTEMENT
De hal is een prachtige ruimte waar trendy materialen en kleuren een smaakvol geheel vormen. Links in de hal zijn de meterkast en de toiletruimte met fonteintje.
Rechts van de hal bevindt zich de keuken, die via een trap in verbinding staat met de woonkamer. Door de grote ramen valt veel licht naar binnen en het hoge plafonds versterkt het gevoel van ruimtelijkheid. Fraaie elementen zijn de wandafwerking, inbouwverlichting, brede vensterbanken en de donkere vloer.
In de keuken staat een design opstelling met een wandopstelling en een prachtig spoel-/ziteiland. Het zwarte marmer is van ongekende schoonheid en alle benodigde apparatuur van topkwaliteit is ingebouwd. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met vaste kasten en een groot, licht blad. Onder het blad is ruimte voor de wasmachine, droger en een vriezer.
Dit trendy appartement heeft twee slaapkamers die, net als de woonkamer, grenzen aan het terras. De 5.50 meter lange master bedroom is goed in te delen met een groot tweepersoonsbed en een garderobekast. Als kinderkamer, logeerkamer of werkkamer is de tweede slaapkamer heel geschikt.
De badkamer is, net als de rest van het appartement, het toppunt van sfeer en luxe. Op het zwarte meubel staan twee prachtige waskommen en verder zie je een grote inloopdouche, zwarte kranen, een xl-regendouche en natuursteen in aardetinten op een van de muren.
BALKON
Vanuit de woonkamer is het meer dan 10 meter brede balkon te bereiken, gesitueerd op het westen. Dit is een heerlijke plek om buiten te zitten en dankzij de ligging op de eerste woonlaag is de binnentuin rechtstreeks bereikbaar vanaf het balkon.
BIJZONDERHEDEN
– Terras over de hele breedte van het appartement;
– Vaste parkeerplek in de parkeergarage;
– Luxe design badkamer, keuken en separate toiletruimte;
– Twee slaapkamers;
– Stadsverwarming;
– VvE bijdrage €208,97 per maand;
– Energielabel A.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2003
Woonoppervlakte
104
Inhoud
294
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Locatie