Noordzijde 68 Bodegraven - Honders Alting

Bekijk 27 beelden

Noordzijde 68 Bodegraven

Vraagprijs
€ 1.600.000

Prachtige woonboerderij gelegen op een ruim perceel met de bovenverdieping nog vrij in te delen.

Beide woningen op dit perceel worden afzonderlijk aangeboden maar zijn ook als één geheel te koop. De splitsing en de levering van beide woningen worden pas gerealiseerd na verkoop van beide woningen.

Dit bijzondere object ligt uitermate centraal ten opzichte van de grote steden in de Randstad. Het centrum van de steden Den Haag, Utrecht en Rotterdam liggen namelijk allemaal op slechts 30 minuten rijden. Bodegraven heeft een charmant centrum met diverse winkels en restaurants. Ook sport, onderwijs, natuur en cultuur zijn aanwezig waardoor deze plek in het Groene Hart alles biedt wat u zoekt.

BEGANE GROND WOONBOERDERIJ
Vanuit de achterste hal in het voorhuis, waar zich ook een extra entree bevindt, loopt u door naar de grote woonkeuken die feitelijk al in het achterhuis is gelegen. Deze gezellige woonkeuken met een mooie AGA-cooker fungeert eigenlijk als een extra huiskamer voor vrienden en familie en is daarmee het centrale middelpunt waarmee het voorhuis is verbonden met het achterhuis.
Grenzend aan de woonkeuken ligt een praktische werkkeuken en een berging.

Vanuit de woonkeuken loop je door naar twee achter elkaar gelegen woonkamers. De bewoners noemen dit zelf de winter- en de zomerliving. Maar what’s in a name, beide woonkamers zijn namelijk zowel in de winter als de zomer zeer comfortabel en volop in gebruik. Dat komt misschien ook wel door het prachtige uitzicht op de tuin, de gezellige haarden en de fraaie eiken plankenvloeren. Overigens staan de tuindeuren in de zomer hier ook meestal wijd open en leeft men praktisch de hele zomer heerlijk buiten in de tuin en onder het grote overdekte terras of het bladerdak van de moeraseiken.
Verder beschikt het achterhuis nog over een hal met een eigen zij-entree, toiletruimte, garderobe en de trap naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING WOONBOERDERIJ
De eerste verdieping van het achterhuis is nu nog niet ingedeeld en bestaat grotendeels uit een grote open zolder. Wel ligt er al een grote slaapkamer en een bergruimte. Door de grootte is deze ruimte vrij makkelijk in te delen, met als mogelijkheden een extra guesthouse, kamers voor bed & breakfast of een andere zakelijke invulling.

BIJGEBOUWEN
-een gezellig zomer tuinhuis met een groot overdekt terras, ideaal voor zomerse BBQ’s of tuinfeestjes met vrienden en familie;
-een grote hooischuur die momenteel fungeert als berging en hobbyruimte en waar ook het tuingereedschap zijn plekje heeft.
-een oude hooiberg die is omgebouwd tot een flinke garage maar die ook goed gebruikt kan worden als atelier.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1835
Woonoppervlakte
318
Perceeloppervlakte
2381
Inhoud
965
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
2

Locatie